13.11.2013

Lastensuojelun ympärivuorokautisia palveluja koskeva hankintainfo 21.11.

IS-Hankinta Oy valmistelee parhaillaan Pohjois-Savon kunnille lastensuojelun ympärivuorokautisten palvelujen hankintakokonaisuutta, johon kuuluvat seuraavat osa-alueet:

•    Luvanvarainen perhehoito
•    Laitoshoito
•    Luvanvarainen erityisyksikön hoito

Mukana kilpailutuksessa ovat Kuopion kaupunki, Lapinlahden kunta, Leppävirran kunta, Pielaveden kunta, Siilinjärven kunta, Suonenjoen kaupunki, Tuusniemen kunta, Varkauden kaupunki ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä.

Tavoitteena on, että lopullinen tarjouspyyntö julkaistaan joulukuussa ja sopimuskausi alkaa 1.4.2014.

Hankinnasta järjestetään palveluntuottajille info- ja keskustelutilaisuus to 21.11. klo 12–15 Hotelli Savoniassa (Sammakkolammentie 2) Kuopiossa.

Tilaisuudessa keskustellaan tarjouspyyntöluonnoksen sisällöstä ja toivotaan palveluntuottajien näkemyksiä sekä ajatuksia tarjouspyyntöluonnoksesta. Tarjouspyyntöluonnos on julkaistu osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/ishankinta . Kommentteja tarjouspyyntöluonnoksesta voi lähettää Tarjouspalvelun kautta 28.11.2013 mennessä kohdassa "Kysymykset ja vastaukset".
Tarjouspalvelun käyttäminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä.

Tilaisuudessa keskustelemassa ovat Kuopion kaupungin sosiaalijohtaja Jarmo Rautjärvi ja va. lastensuojelupäällikkö Marketta Kolari, Varkauden kaupungin johtava sosiaalityöntekijä Riitta Mentula-Hyvärinen ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perhepalvelujen esimies Marja-Liisa Korhonen.
Paikalla ovat myös IS-Hankinnan hankinta-asiantuntija Anne Hämynen sekä hankinta-asiamies Minna Heikka.

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset 14.11. mennessä: minna.heikka@is-hankinta.fi p. 044 718 2921
Hankintaa koskevat tiedustelut: anne.hamynen@is-hankinta.fi p. 044 718 2913

Tilaisuuden järjestää IS-Hankinta Oy toteuttama Pohjois-Savon hankinta-asiamies -hanke, jonka rahoittavat Pohjois-Savon liitto (ESR), alueen kunnat ja kehitysyhtiöt sekä Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiri. Savon Yrittäjät on tärkeä yhteistyökumppani.